Veel WSBF’ers door naar landelijke halve finales

0
1974
Surhuisterveen - wsbf

SURHUISTERVEEN/DAMWÂLD – Voor de niveaus D en E Acrogym werden zaterdag in Damwâld districtswedstrijden gehouden. Voor WSBF uit Surhuisterveen deden er maar liefst tien teams mee om een ticket te veroveren voor de landelijke halve finales. Bij de D-trio’s werden Jelly Frankes, Sieta van der Veer en Elina Sipma beloond met een bronzen plak. Bij de categorie E-trio’s werden Sanne Schievink, Sanne van der Ploeg en Ryanne Oostra in een sterk deelnemersveld verdienstelijk tweede. De drie duo’s van WSBF die deelnamen stroomden allemaal door naar de halve finales. Jildou Kooistra en Femke Pander wisten zilver in de wacht te slepen, en Lyonne van der Veen en Irna van der Heide kwamen door een tijdsfout op de vijfde plek, maar kregen toch een startbewijs voor de halve finales. Petra de Vries en Yara de Jong werden vierde. Bij de D-duo’s waren beide teams sterk genoeg om door te stromen naar de halve finales. Jantina de Vries en Christina Bruinsma haalden zilver. Door de scores van dit weekend zullen tijdens de halve finales negen teams van WSBF deelnemen.