week 14 – 2014

0
1443

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 1 april tot en met 7 april:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Er wacht de Rammen enig onheil en dat lijkt onafkeerbaar. Het is zaak het hoofd koel te houden en kalm en rustig te handelen.
STIER (22 april t/m 21 mei): Het is een drukte van belang voor de Stieren en het duurt maar even of de stress begint toe te slaan. Het is pompen of verzuipen, een andere optie heeft u niet.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U kunt zich beter niet mengen in de onenigheid die tussen familieleden is ontstaan, want uw bemoeienis zal niet in goede aarde vallen. Let op uw financiën, want u dreigt iets belangrijks over het hoofd te zien.
KREEFT (22 juli t/m 22 juli): Deze week blijkt hoe belangrijk een goede vriend(in) is, als hij/zij u een grote dienst bewijst. Het kan geen kwaad uw waardering ook te tonen.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U heeft verwachtingen van uw liefdesleven die momenteel niet uitkomen. Hoe meer druk u op uw partner gaat zetten, hoe meer afstand hij/zij zal nemen. Een goed gesprek kan uitkomst bieden.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Er ligt een moeilijke opgave op de Maagden te wachten, maar u bent niet voor één gat te vangen. In het weekend kunt u voldaan achteroverleunen en terugkijken op een geslaagde week.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De Weegschalen zijn communicatief sterk en maken daar de komende week handig gebruik van. Praten als brugman kan deze week beter ‘praten als de Weegschaal’ worden gedoopt.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Sociaal gezien bent u in sterke doen de komende week. U bent overal voor zin, bent iedere goed te spreken en wil geen feestje missen. Pas wel op dat u niet te diep in het glaasje kijkt.
BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Een probleem waar u al een poos mee rond loopt, moet hoognodig opgelost worden. Er komen heel wat emoties naar boven als u de koe bij de horens vat, maar uiteindelijk is het opluchting wat rest.
STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De gezondheid schreeuwt om aandacht en het is hoog tijd hier gehoor aan te geven. Maak een einde aan slechte gewoontes en maak van het begin van een nieuwe week ook het begin van nieuwe gewoontes.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Uw werk domineert de week. U bent bezig met veranderingen op dit gebied, dus het kan maar zo eens zijn dat u een overstap gaat maken of een andere functie gaat bekleden.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): U wilt zich graag doen gelden deze week, maar soms is het verstandiger om wat op de achtergrond te blijven. Ook aan de neiging om een ander op zijn plek te zetten, kunt u de komende week beter niet toegeven.