Gezellige stekjesmarkt in Hornhuizen

0
147

HORNHUIZEN – Het is weer tijd voor de jaarlijkse stekjesmarkt in en om de kerk van Hornhuizen op 12 april. Nieuw is dit jaar dat Wongema tegenover de kerk ook meedoet.
Dorpsbewoners leveren al jaren hun aandeel door tuinstekken, struiken, kamerplanten en complete plantenbakjes te brengen voor de verkoop. Inmiddels is het ook al traditie om tweedehands boeken en kleding te verkopen. Ook is er een prijzenboom met altijd prijs. Op deze dag kan er ook weer gesmuld worden van eigen baksels en brouwsels in de vorm van taarten, lekker bij de thee of koffie, soep, gehaktballen. Bij Wongema in de ‘schuur’ is er van alles te doen voor de kinderen, zoals palmpasenstokken maken, eieren versieren,  kleurplaten kleuren en ook ontbreekt de grabbelton niet. De opbrengst van de verkopen komen ten goede van dorpsbelangen Hornhuizen, met dit geld kunnen weer allerlei leuke dingen gedaan worden in het dorp. Tijd: van 10.00 tot 14.00 uur.