Runderlandplein: van koekeuring en koeien-bioscoop tot Schijt-Je-Rijk

0
171

WESTERKWARTIER – Dit jaar kan het publiek tijdens Ei Ei Westerkwartier genieten van een speciale attractie op de HJC Manege in Tolbert: het Runderlandplein. De Ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier steunt de initiatieven van de Stichting Runderland en heeft samen gewerkt om een fantastisch spel- en informatieplein te creëren waar van alles over runderen is te leren en te beleven. De vorig jaar opgerichte Stichting Runderland wil het rund in de schijnwerpers zetten en het alle eer laten toekomen dat het verdient. Het Westerkwartier gaat het gebied worden waar alles over runderen bij elkaar komt en waar veel verschillende soorten runderen te zien zijn. Runderlandplein tijdens Ei Ei Westerkwartier op de HJC Manege (Hoofdstraat 53, Tolbert) -21 april van 10.30 tot 17.00 uur. Ondernemers zijn welkom om aan te haken. Meer informatie via info@runderland.nl.