Veel animo voor Schoolvoetbal in Grijpskerk

0
146

GRIJPSKERK – Ook de tweede editie van het AH Schoolvaoetbal (nieuwe stijl) is goed ontvangen. Basisscholen uit de gemeente Zuidhorn hadden tot 31 maart de tijd om teams uit groepen 5 t/m 8 aan te melden. Het resulteerde in een overvolle inbox, het aantal teams is hoger uitgevallen dan verwacht. Het toernooi zal plaatsvinden op woensdagmiddag 16 april op de velden van Grijpskerk. Na het succes van vorig jaar, kiest de organisatie voor een vervolg waarin niet alleen groep 7/8, maar ook groep 5/6 mee mogen doen. Wederom doen negen van de dertien scholen uit de gemeente mee, maar is het aantal kinderen verdubbeld. 37 teams met in totaal 325 leerlingen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 zullen strijden om de winst.
Initiatiefnemers van SportinZuidhorn hebben in VV Grijspkerk en Albert Heijn Zuidhorn de gewenste partners gevonden. De voetbalvereniging voorziet de organisatie in accommodatie, materiaal en scheidsrechters. Het toernooi start bij  VV Grijpskerk om 14:00 uur en duurt tot 17:30 uur.