Elektrische tandenborstel gewonnen tijdens open huis

0
110
Mondhygiene berry hamstra

SURHUISTERVEEN – Onlangs werd bij de Praktijk voor Mondhygiëne van Berry Hamstra open huis gehouden. Een geslaagde en gezellige middag waar voor iedereen even tijd was voor gesprek en kinderen in de stoel mochten liggen om hun tanden en kiezen te laten zien, waarna ze een mooie beker met tandenborstel en tandpasta kregen. Ook volwassenen konden zich in de mond laten kijken en later terugkomen voor een afspraak met meer privacy. Wie er niet bij kon zijn tijdens het open huis kan alsnog langskomen voor een consult. Bel hiervoor  van maandag tot en met donderdag op telefoonnummer 0512 360701. Iedereen mocht zijn naam en telefoonnummer invullen en kon dan een elektrische tandenborstel winnen. De tandenborstel zijn gewonnen door Demian Luchtenberg van bijna 3 jaar oud en Auniek Visser, 15 jaar oud. Op de foto door Geurt Pieter Maassen van den Brink staan van links naar rechts: Berry Hamstra, mondhygiëniste, Demian Luchtenberg, Auniek Visser en Dominique Kooistra, medewerkster van de praktijk.