Heel paasweekend activiteiten in De Kruidhof

0
103

BUITENPOST – Op zondag 20 en maandag 21 april zijn botanische tuin De Kruidhof en het IJstijdenmuseum vanaf 10.00 uur geopend. Op paasmaandag tijdens het Recreatierondje Achtkarspelen kunnen kinderen om 13.30 uur  in de educatieve speeltuin mee zoeken  naar het mysterieuze gouden ei en om 14.00 uur is er een rondleiding door de tuinen met een gids. In de educatieve speeltuin kunnen kinderen zich naar hartenlust uitleven op de klim- en klautertoestellen, de kabelbaan en met veel zand en water.
Op paasmaandag om 13.30 uur kunnen kinderen meedoen met de zoektocht naar het mysterieuze gouden ei in de speeltuin. Ze kunnen zich hiervoor opgeven in het tuincafé.
Alle kinderen krijgen na afloop een prijsje mee. Dit jaar is het thema van De Kruidhof ‘Krachtig met kruiden’. De Kruidhof heeft onder meer de grootste botanische collectie geneeskrachtige kruiden van West-Europa.
Op 21 april kan men meelopen met een gids langs de zeventien verschillende thematuinen, opgave bij de receptie. Veel van de planten en kruiden uit de thematuinen zijn verkrijgbaar in het tuincentrum.
Kijk voor meer informatie op www.dekruidhof.nl