Het Schoenenhuys nieuw in Buitenpost

0
187
Buitenpost - schoenenhuys

BUITENPOST – Buitenpost is sinds kort weer een schoenenwinkel rijker. Op 27 maart werd Het Schoenenhuys feestelijk geopend aan de Kerkstraat 17 (naast de Kruidvat). In de eerste weken hebben vele enthousiaste Buitenposters de winkel al bezocht en de reacties zijn lovend. Voor schoenen voor de gehele familie kan men terecht bij Het Schoenenhuys, voor de betere schoenen, service en advies. Het Schoenenhuys heeft merken als Gabor, Red-Rag, Verhulst, Via Vai, Rockport, Wolky, Van Lier en meer in de collectie. Voor de kinderen worden de merken Braqeez, Develab, Red-Rag, Vingino, BunniesJr en meer gevoerd. In het najaar wordt gestart met een aantal nieuwe merken als Durea, aQa en meer. Regelmatig wordt de collectie in de winkel vernieuwd, en daarom is het altijd de moeite waard om langs te komen in de winkel.