Opnieuw een kruidencursus in it Koartling

0
123

BUITENPOST – ‘it Koartling’ in Buitenpost organiseert ook dit jaar een cursus over kruiden. Kruiden nemen een belangrijke plaats in zowel de geneeskunde als in de hedendaagse keuken. ‘it Koartling’ heeft de expertise op dit gebied gevonden bij de buren van De Kruidhof. Samen organiseren zij een drietal interessante bijeenkomsten over kruiden. De eerste avond is gericht op theorie, omlijst met het proeven van verschillende soorten kruidenthee. De tweede avond zal gaan over het gebruik van kruiden voor medicinale doeleinden en als afsluiting krijgen de cursisten een rondleiding door de kruidentuin van De Kruidhof en kan iedereen na afloop genieten van de verschillende kruidige hapjes die door de cursisten zijn meegenomen. De cursusdata zijn als volgt: dinsdagavond 20 en 27 mei van 19.00 tot 21.00 uur en de afsluiting is, afhankelijk van het weer op vrijdag 30 mei of vrijdag 6 juni, van 17.00 tot 19.00 uur. Bel voor opgave en inlichtingen naar Evertje Gatsonides: 0511542772 of mail evertje.gatsonides@upcmail.nl. Voor aanmelding kan men ook bellen naar it Koartling, 0511541214 of mailen naar cursuswerk@itkoartling.nl.