Drukte van belang tijdens schoolvoetbal Grijpskerk

0
107
Grijpskerk Filmpje voetbal-5

GRIJPSKERK – Er werd weer flink gestreden door de verschillende scholen tijdens het schoolvoetbaltoernooi in Grijpskerk.
Tijdens het AH Schoolvoetbal deden 37 teams mee met in totaal 325 leerlingen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 uit de gemeente Zuidhorn. Na het succes van vorig jaar, heeft de organisatie besloten om ook de groepen 5 en 6 te laten meedoen. Hierdoor is het aantal deelnemers bijna verdubbelt! Bart Brandts Buys van de organisatie is blij met de hoge opkomst, al was het af en toe ook wel lastig. “Het is een hele kunst om zoveel kinderen stil te krijgen.” De winnaar van het grote elf tegen elf toernooi is OBS de Borgh uit Zuidhorn.  

Grijpskerk Filmpje voetbal-6 Grijpskerk Filmpje voetbal-7 Grijpskerk Filmpje voetbal-8