Echtpaar Zuidhorn al zeventig jaar getrouwd

0
166
zuidhorn 70 jr huw de kosters

ZUIDHORN – Al zeventig jaar zijn Antonie Jacob de Koster (1922) en Johanna Jacomina Beeke (1923) uit Zuidhorn getrouwd. En ondanks hun respectabele leeftijd zijn de twee nog altijd goed bij de pinken. Zo vertelt Meneer de Koster dat burgemeester Bert Swart wat te laat was op hun afspraak. “Zet dat maar in de krant! Maar ik heb hem een standje gegeven hoor!” Het echtpaar woont nog maar twee jaar in Zuidhorn. “We woonden eerst in Gouda, maar onze dochter uit Grootegast heeft versierd dat we deze kant op moesten komen. We worden natuurlijk ook een dagje ouder, dus vandaar. En het bevalt ons hier hartstikke goed hoor.” Op de vraag hoeveel kinderen het echtpaar heeft, antwoordt de Koster gekscherend: “Gelukkig maar twee.” Het huwelijk is met de hele familie gevierd in Aduard. Burgemeester Swart overhandigde bloemen aan het echtpaar en ondanks zijn late verschijning, was het echtpaar daar toch zeker blij mee.