Feestelijke en zonovergoten opening TC Opende

0
85
opening TC Opende1

OPENDE – Onder een schitterend voorjaarszonnetje mocht de TC Opende onlangs op feestelijke wijze de nieuwe kunstgrasvelden, en het compleet vernieuwde interieur van de kantine, inwijden. Wethouder Kor de Wagt verrichte de officiële opening. Verder op het programma stond deze middag mini-tennis met oud-trainer Fred Claassen, een snelheidsmeter waarmee de service snelheid gemeten kon worden en een demo-dubbel wedstrijd met de oud-trainers Henri Scheeringa en Koos Schuitema. Tussendoor konden de aanwezigen lekker een balletje slaan op een van de nieuwe kunstgrasvelden of gewoon heerlijk genieten van een hapje en drankje op het zonovergoten terras. Hilarisch was misschien nog wel de kick-off door de vier fanatiekste vrijwilligers die compleet gekleed in het maagdelijke wit de strijd met elkaar aan moesten gaan. Niet met een racket, maar met een koekepan. Voorzitter Bert Ydema had ook nog een speciaal woord van dank voor deze vier routiniers want mede dankzij hun onmetelijke inzet werd de aanleg van de nieuwe velden en het compleet vernieuwde interieur in de kantine tot stand gebracht.