Savannah Carmelita Reyme

0
285
model

KOLLUMERPOMP – Alsof het niet al bijzonder genoeg is om in één finale van een missverkiezing te staan, staat de 19-jarige Savannah maar liefst in twee finales; de Miss Supranational en Miss Grand 2014. Vorige week werd zij finalist, samen met negen andere jonge schones. De finale zal op 1 juni plaatsvinden in het Van der Valk-hotel in Amsterdam. Hier zal bekend worden wie Miss Supranational wordt en Nederland zal vertegenwoordigen in India, en wie Miss Grand wordt en Nederland zal vertegenwoordigen in Thailand. Het is niet de eerste keer dat Savannah in de finale staat van een missverkiezing. In 2012 kreeg ze de titel Queen of the North Netherlands en Miss Photogenic Benelux. Vorig jaar kwam ze ver, maar jammer genoeg net niet in de finale van Miss Nederland. De Miss Supranational wordt georganiseerd door de World Beauty Asociation. Eerdere winnaressen kwamen uit Oekraïne, Panama, Polen, Wit-Rusland en de Filippijnen.