Spetterende uitvoering turnvereniging SNO

0
164
SNO nieuws.

NIEKERK – Turnvereniging SNO heeft weer haar jaarlijkse uitvoering gehouden in het Sportcentrum Eekeburen Niekerk. Zo’n tweehonderd belangstellenden waren op de happening afgekomen. Er was een zeer divers programma  met enkele leuke hoogtepunten, zoals dat van de Peutergroep , die dit jaar is opgestart. Ook de kleutergroep is altijd leuk om te zien, beide groepen worden begeleid door Lammy van den Oever. Ook de komische springact door de meiden 12+ werd met groot applaus ontvangen. Bestuurslid Anne de Haas bedankte in zijn slotwoord allen die deze avond weer tot een geslaagd eind hadden weten te brengen. In het bijzonder de toestelploeg die tussen de acts  alle toestellen snel en vakkundig op de juiste plaats wisten te zetten. Een keer meeturnen? Kijk voor info op www.snosports.nl