Eerste exemplaar vv Zuidhorn presentatiegids

0
160
SONY DSC

ZUIDHORN – Voorzitter Hessel Brandsen overhandigde Abbe Borger van Albert Heijn Zuidhorn afgelopen week het eerste exemplaar van de gids waarin de voetbalclub zich presenteert. Voorheen werd tweewekelijks een in zwart gedrukt exemplaar verspreid maar sinds de start van dit seizoen wordt het actuele nieuws via een digitale nieuwsbrief gestuurd. Daarnaast is er gekozen om eenmaal per jaar een in Full Color gedrukt magazine uit te geven waarin aan sponsoren, teams en vrijwilligers uitgebreid aandacht wordt geschonken. Het overhandigen van dit eerste exemplaar van deze eerste editie was een van de eerste officiële handelingen van Hessel Brandsen. Hij is eerder dit jaar verkozen tot nieuwe voorzitter van vv Zuidhorn. De 64 jarige voormalige onderwijzer ziet in het voorzitterschap een mooie klus. Hij wil samen met het bestuur en alle andere betrokkenen er voor zorgen dat het een goede, gezonde, maar vooral ook een gezellige vereniging blijft.