Fundamentencursus in Surhuisterveen

0
114

SURHUISTERVEEN – In mei start de interkerkelijke stichting ‘Unite in Christ’ een korte Fundamentencursus waarin aandacht besteed zal worden aan drie fundamenten van het Christelijk geloof: ‘Het lezen van Gods Woord’, ‘Bidden’ en ‘Getuigen’.
Vind jij het ook best lastig om regelmatig in de Bijbel te lezen en te begrijpen wat God in Zijn Woord tot jou persoonlijk wil zeggen? Verlang je er naar om de kracht van het gebed te leren kennen? En zou je eigenlijk best meer willen getuigen van je geloof, maar je vraagt je af hoe je dat doet? Als deze vragen je aanspreken, dan is deze cursus iets voor jou! Deze cursus vindt  plaats in Zalencentrum De Lantearne, Jan Binneslaan 49 te Surhuisterveen en start op dinsdagavond 6 mei 2014 om 20.00 uur. De vervolgavonden zullen zijn op 20 mei, 3 en 17 juni.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Babs Santema (tel. 0512-365484).