Geen feesttent in feestweek Grootegast

0
184

GROOTEGAST – Voor het eerst in jaren zal er tijdens de feestweek in Grootegast geen feesttent zijn. Voorzitter Lodewijk van Laten van de Handelsvereniging zegt dat zijn organisatie er alles aan gedaan heeft om een uitbater bereid te vinden om de klus op zich te nemen. “We hebben De Klap gevraagd en onze uiterste best gedaan, maar hij wil geen tent neerzetten. Eigenlijk wil niemand het dit jaar en dan houdt het op.”
De Handelsvereniging heeft nog gedacht om zelf een feesttent op te tuigen, maar dit was gezien de korte tijdsduur niet meer mogelijk. Goede hoop heeft Van Laten wel voor 2015. Mogelijk wil de nieuwe uitbater van eetcafé Paul dan een tent plaatsen. Ondanks dat er geen tent komt, gaan de andere festiviteiten wel door. Zo start de feestweek op 10 mei met de Outdoor Games en de traditionele Taptoe. Op 14 mei is er voor de kinderen een Lego-middag in het park. Zodra het programma bekend is, zal dit te lezen zijn in deze krant.