Goede resultaten voor leerlingen dressuurschool

0
1263

OPENDE – Leerlingen van de Dressuurschool Opende waren goed in vorm, afgelopen weekend zijn er weer goede prestaties neergezet op verschillende wedstrijden. Joke Ausma (Opende) is met haar paard Bogonia succesvol in Buitenpost gestart. In de klasse M-2 reed Joke een technisch correcte proef, die door de jury beloond werd met een mooie winstpunt.  Jitse Pijnacker (Buitenpost) is met haar merrie Diaviola op de eerste buitenwedstrijd in De Wilp gestart. Het is voor alle paarden altijd even wennen om op een grasbodem te rijden, maar Diaviola  trok zich er niks van aan. Jitse stuurde haar paard keurig door de L-1 proef, en verdiende hiermee met overmacht 194 punten, wat een eerste prijs opleverde.  Carmen Grondsma (foto) naar Buitenpost afgereisd met haar paard Body Jam DSC. Deze keer debuteerde Body Jam in de klasse Z-2, waar hij zich al helemaal thuis voelt , met een puntentotaal van 205.