Nieuwe aanwinsten voor jeugd Showkorps DINDUA

0
156
showkorps

NIEKERK/OLDERKERK – Op Koningsdag vond er een leuke onthulling plaats in Oldekerk voorafgaand aan het optreden in Niekerk/Oldekerk. Er werden vier nieuwe snaredrums voor jeugdmuzikanten en nieuwe straatvlaggen voor de jongste colorguards gepresenteerd. Voor een aantal jeugdleden was het de eerste keer dat zij mee mochten lopen op straat, dus dat maakte alles nog even extra spannend. Met deze mooie investering hoopt het showkorps op termijn een jeugdband te gaan formeren. De eerste gezamenlijke repetities van de jongste colorguards en de jeugdmuzikanten gaan nog voor de zomervakantie plaatsvinden. Ook gaan zij in juni samen met hun instructieleden op trainingsweekend. Met deze leuke plannen wil Showkorps DINDUA de eigen jeugd blijven stimuleren, zodat er ook voor hen een mooie (muzikale) toekomst in het verschiet ligt.