Bedrijven Voetbal Toernooi gewonnen door Hoekstra Installatie

0
189
De Westereen - bedrijvenvoetbaltoernooi

DE WESTEREEN – Op Sportpark De Wieken werd zaterdag het lustrum van het Bedrijven Voetbal Toernooi ‘De 3e Helft’ gevierd. Hoekstra Installatie uit Suwâld werd de uiteindelijke winnaar van het toernooi.
In totaal deden vierentwintig teams mee in de strijd om de DEVEA wisselbokaal. In de finale, die werd gefloten door (oud)scheidsrechter Jan Dolstra stonden Hoekstra Installatie Suwâld en Wurkz uitzendbureau uit Burgum tegenover elkaar. Hoekstra Installatie maakte in de laatste minuut de winnende goal.
Na de prijsuitreiking was er de traditionele verloting met diverse prijzen. De hoofdprijs, een LED-tv, ging naar Hiekus Hamstra. De opbrengst van de verloting, €3875,-, werd door middel van een cheque overhandigd aan voorzitter Klaas Hoekstra. Dit bedrag komt ten goede aan de nieuwe te bouwen accommodatie. De muzikale omlijsting was deze middag in handen van de´ Kolkenblazers´ uit Anjum en XL-events met zanger Corné van Mook uit Waalwijk.