Buitenspeeldag in Zuidhorn met springkussens en modeshow

0
111
Straatsp

ZUIDHORN – Ook dit jaar wordt er weer een buitenspeeldag georganiseerd door Zakenkring Zuidhorn in het centrum. Dit maal is het plein Overtuinen de plek waar het gaat gebeuren. Op het plein kan de jeugd zich met springkussens, spelletjes, levend tafelvoetbal en veel meer vermaken. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden. Dit jaar is er voor een thema gekozen. Alle kinderen wordt gevraagd om verkleed te komen. Op het plein komt een echte catwalk waarop de kinderen hun outfit kunnen showen als een echt model. Zuidhorner kunstenaar Frans Hage gaat met de kinderen een kunstproject doen. De dag is bedoeld voor alle basisschoolkinderen en is gratis toegankelijk van 13.30 tot 16.00 uur. Deelnamekaarten zijn af te halen bij de partytent op het plein.