Hele maand juni extra koopavond bij Kobutex

0
156
Buitenpost - Kobutex

BUITENPOST – In de hele maand juni is er op woensdag van 19.00 tot 21.00 een extra koopavond bij Kobutex in Buitenpost. Op Tweede Pinksterdag is de winkel van 11.00 tot en met 16.00 uur geopend. Kobutex bestaat al meer dan veertig jaar in Buitenpost en is een begrip in het Noorden. Door jarenlange ervaring, is een ieder bij Kobutex aan het juiste adres voor alle motorkleding. Het assortiment bestaat uit onder andere Alpinestars, IXS, Evolution, Arai, Nolan, X-Lite, Shoei en nog vele andere merken en kleding in lengtematen. Tevens beschikt Kobutex over een eigen atelier, waar ervaren coupeuses motorkleding vakkundig repareren en verstellen. Bij Kobutex staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. De werknemers helpen graag bij het uitzoeken van de perfecte motoroutfit. Daarnaast is men ook voor een jonge gebruikte motorfiets aan het juiste adres. Door eigen import biedt Kobutex altijd de scherpste prijzenOok voor een jonge gebruikte motorfiets bent u bij ons op het juiste adres. De koffie staat altijd klaar. Kijk voor een greep uit onze collectie op de website: www.kobutex.nl