KV Zunobri gaat samenwerken met OWK

0
181
Jan Meijer Toernooi 2014 292

ZUIDHORN/OOSTWOLD – Om het midweekteam van KV Zunobri is stand te houden, is de vereniging een samenwerking aangegaan met OWK(Oostwold). Al enige tijd heeft het Zuidhorner midweekteam problemen om elke week met een team op de proppen te komen. Daarom is er een oplossing gezocht in een samenwerking met buurvereniging OWK uit Oostwold. Ook zij kennen dergelijke problemen. De andere buurvereniging KIOL uit Niekerk heeft haar spelende midweekleden al samengevoegd met OWK en met de uitbreiding van de Zunobri midweek is het bestaan van dit team voorlopig verzekerd. Woensdag 4 juni vindt een introductietraining en partijtje plaats op het terrein van KV OWK in Oostwold. Het team zal in het najaar bij Zunobri spelen (dus Zunobri/OWK midweek) omdat de zaal via KIOL in Niekerk/Oldekerk geregeld kan worden zal er dan weer onder de noemer van OWK worden gespeeld (OWK/Zunobri midweek). In het voorjaar speelt dit team op het kunstgras in Oostwold en zal dus ook OWK/Zunobri heten. De clubkleuren zijn dan van de club die als eerste genoemd wordt. Afgelopen dinsdag zijn contactpersonen aangesteld en zijn praktische zaken besproken. De Technische Commissies van beide verenigingen zijn in hun nopjes met deze oplossing die voor beide clubs behoud en vooral goede werkbaarheid van haar midweekteams blijkt.