Recordaantal deelnemers op Oldtimerdag in Eastermar

0
129
Eastermar - oldtimerfestival 2

EASTERMAR – Bij de jaarlijkse Oldtimerdag in Eastermar kon de organisatie afgelopen zaterdag rekenen op een recordaantal deelnemers. Maar liefst 175 mensen lieten het publiek hun tractors en oude werktuigen zien. Naast de show van oude landbouwmachines werden er ook wedstrijden gehouden. Vierentwintig deelnemers deden mee met de maaiwedstrijd. Op een veld van 15 meter breed konden de deelnemers laten zien wie het beste en rechtste kon maaien. De winnaar, A. de Jong uit Bontebok ging er met de eerste prijs vandoor. De tweede prijs was voor S. van Veenen uit Terbant en derde werd T. Werkhoven uit Anjum. Mede dankzij het mooie weer was het een drukte van belang en kan de organisatie terugkijken op een geslaagde dag.

Eastermar - oldtimerfestival 3 Eastermar - oldtimerfestival 4 Filmpje - eastermar oldtimerfestival