Reset organiseert hardloopclinic met BurgumRun als doel

0
170

BURGUM – Op zondag 14 september 2014 wordt voor de zevende keer de BurgumRun gehouden. Dit is een hardloopwedstrijd over 16.1, 10 en 5 km. Start en finish zijn bij de elektriciteitscentrale net buiten Burgum. Om tot een goede voorbereiding te komen organiseert Bewegingscentrum Reset in Burgum loopclinics voor de diverse afstanden. De start van deze clinics is vanaf dinsdag 17 juni. Voor wie wil beginnen met hardlopen is de 5 km van de BurgumRun een prima uitdaging. Met een gerichte training en de nodige begeleiding wordt een traject van 13 weken uitgestippeld en ben je op 14 september klaar om de 5 km te lopen. Daarnaast worden ook clinics aangeboden voor 10 en 16.1 km. In dat geval train je mee met de bestaande loopgroepen van Reset. De clinics worden ondersteund met een goede begeleiding, trainingsschema’s en de nodige achtergrondinformatie op het gebied van hardlopen en sporten in het algemeen. Voor meer opgave, informatie en trainingstijden kun je contact opnemen met Bewegingscentrum Reset: 0511-482222 of info@bewegingscentrum-reset.nl.