Stillevens, kerkinterieurs en portretten in Galerie De Parken

0
2005

OPENDE – Jeanette Brands, Rob ter Horst en Neeltje Dam openden op zaterdag 31 mei om 15.00 uur een expositie in Galerie De Parken in Opende. Jeanette Brands uit Drachten maakt in haar schilderijen gebruik van verschillende materialen.
Soms is er zand in verwerkt of textiel en ze maakt zelfs gebruik van zijden bloemen.  Het resultaat is vaak verrassend en zeker uniek.
Rob ter Horst uit Surhuisterveen is autodidact en maakt prachtige schilderijen van stillevens, kerkinterieurs, portretten en natuur. De verstilling van oude gebruiksvoorwerpen en interieurs boeien hem in hoge mate. Het werk is realistisch en neigt naar de traditie van de fijnschilderkunst.
Neeltje Dam uit Feanwâlden schildert voornamelijk landschappen, maar ook mensen en dieren. In het begin schilderde zij in aquarel maar later in acryl en olieverf. Haar inspiratie haalt ze voornamelijk uit het Friese landschap en de Waddeneilanden.
De expositie is op vrijdags van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 17.00 en op afspraak.
Kijk voor meer informatie op www.galeriedeparken.nl.