Vijftigjarig bestaan T.S.O. gevierd met clinic

0
1333

SURHUISTERVEEN – In het kader van het 50-jarig bestaan van Tennisvereniging T.S.O. uit Surhuisterveen organiseert de vereniging op zaterdag 14 juni van 13.00 tot 17.30 een sportieve happening. T.S.O. heeft de tennisser Jacco Eltingh bereid gevonden om een tennis-clinic te organiseren voor zowel jongeren als senioren.
Eltingh is een tennisspeler die vooral grote successen boekte in het dubbelspel met Paul Haarhuis. In het dubbelspel won hij in totaal 44 toernooien, waarvan 39 samen met Haarhuis. Ze werden samen twee keer wereldkampioen (in 1993 en 1998) en waren het eerste team dat alle vier de Grand Slamtoernooien won.
Eltingh speelde zestien wedstrijden namens Nederland in de Davis Cup, waarvan hij er tien won. De vereniging verwacht veel belangstelling voor de tennis-clinic en niet in de laatste plaats vanwege de samenwerking met Jacco Eltingh. Kijk voor meer informatie op de website www.tsotennis.nl.