week 23 – 2014

0
133

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 4 juni tot en met 10 juni 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Als een naaste u probeert te voorzien van nuttige tips, voelt u zich aangevallen en gepikeerd. De kern die u uit het verhaal van deze persoon oppikt, blijkt later in de week toch heel nuttig.
STIER (22 april t/m 21 mei): U heeft zichzelf langzaamaan in een ingewikkeld web van list en bedrog gedraaid. Wanneer een familielid dit de komende week lijkt te ontrafelen, raakt u in paniek. En een kat in het nauw, die kan rare sprongen maken.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Na een periode waarin het met de gezondheid wat minder ging, voelen de Tweelingen zich weer topfit. Blakend van de energie bijt u zich vast in allerhande klusjes die voorbij komen.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Een onbekende komt in uw leven en zit in no-time alles op zijn kop. Verward over gevoelens die naar boven komen, probeert u de rust te bewaren. Het valt echter niet mee het hoofd koel te houden.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Zo aardig als u tegen vage kennissen en onbekenden bent, bent u niet tegen vrienden en familie. U beschouwt het als vanzelfsprekend om mensen om u heen te hebben die u liefhebben. Maar deze week ontdekt u dat niks minder waar is.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De Maagden werken hard de komende week, maar het lijkt erop dat uw doelen ook behaald worden. In het weekend rest niks anders dan tevreden achteroverleunen.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Zo, zo Weegschaal, u durft de komende week lef te tonen. Niks is te gek en u bent overal voor in. Pas wel op dat uw durf niet omslaat in roekeloosheid, want dan loert er gevaar.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Wees erop verdacht dat u niet zomaar het achterste van uw tong laat zien de komende week. Uw woorden kunnen een eigen leven gaan leiden en u danig in de problemen brengen.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Wanneer de Boogschutters op dinsdag een verrassend telefoontje krijgen, lijkt de hele wereld even stil te staan. Probeer uw euforische gevoel vast te houden, er wacht nog meer moois deze week.
STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): U wordt zo in beslag genomen door uw werk en uw ambities hierin, dat u bij tijden geen oog meer heeft voor simpel geluk. Uw partner weet daar wel raad mee en zet u vrijdag weer met beide benen op de grond.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen besluiten het roer om te gooien en maken deze week een nieuw begin. Misschien een nieuw huis of een andere baan, of misschien op een kleiner vlak als een nieuwe aanwinst of hobby.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Opeens heeft u komende week zin om dat ene waar u al weken tegen aan hikt, aan te pakken. En dan blijkt de uitkomst zeer verrassend te zijn!