Zuidhorn F1 bekerkampioen

0
157
zuidhorn f1 kampioen

ZUIDHORN – De jongens van Zuidhorn F1 waren na het behalen van het kampioenschap in de najaarscompetitie nog in de race voor het kampioenschap van de voorjaarscompetitie en de noordelijke districtsbeker F hoofdklasse. De verwachting was dat beide keren ACV F1 de grootste concurrent zou zijn. Onlangs stonden Zuidhorn F1 en ACV F1 tegenover elkaar in de competitie. De wedstrijd in de competitie tegen ACV werd verloren, maar tijdens de bekerfinale ging het de jongens uit Zuidhorn beter af. Afgelopen zaterdag stonden ACV F1, Blauw Wit’34 F1, HOC F1 en Zuidhorn F1 in de bekerfinale van district Noord bij Be Quick in Haren. De eerste wedstrijd tegen Blauw Wit F1 begon echter wat stroef en na een 2-0 achterstand wist Zuidhorn  toch nog op karakter en werklust gelijk te spelen(2-2). De tweede wedstrijd tegen HOC F1 wist Zuidhorn redelijk eenvoudig te winnen met 7-0. Daarna stond de verwachte kraker tegen ACV F1 op het programma. ACV F1 had twee wedstrijden gewonnen en Zuidhorn F1 moest dus winnen om bekerkampioen te worden.  En dat lukte, met maar liefst 2-0 wonnen ze de wedstrijd. De ontlading na het laatste fluitsignaal was groot. Bekerkampioen, een fantastische prestatie van de F1 spelers onder het oog van de vele meegereisde supporters uit Zuidhorn