AB Vakwerk speelt in op komst zuivelreuzen

0
131

REGIO – In Heerenveen wordt momenteel gewerkt aan de komst van een aantal nieuwe zuivelreuzen. Daarmee zal ook de vraag naar gekwalificeerde operators toenemen, is de overtuiging van AB Vakwerk. Het uitzend- en detacheringsbedrijf dat van oudsher sterk vertegenwoordigd is in de agrarische sector, speelt daar nu op in. In samenwerking met een aantal gemeenten en werkgeversteams is vanuit hun doelgroep een aantal mensen geselecteerd voor de opleiding Technisch Operator Food. Na het succesvol voltooien van de opleiding – waarvan de deelnemende gemeenten de kosten voor hun rekening nemen – krijgen de cursisten een jaarcontract bij AB Vakwerk aangeboden. Zij zullen geplaatst worden bij klanten van AB Vakwerk in de food-branche. De eerste groep Technisch Operators Food is begin juli beschikbaar.