Bijzondere dag voor Niels

0
101
Harkema - opkikkerdag niels

HARKEMA – De zevenjarige Niels uit Harkema had dinsdag een bijzondere dag; de Super Opkikkerdag. De Super Opkikkerdag wordt georganiseerd door de Stichting Opkikker, welke dagen organiseert voor gezinnen met een langdurig ziek kind. De Super Opkikkerdag begon voor Niels al dagen eerder vanwege de positieve spanning. ‘Ik had er heel veel zin in’, zegt Niels. Op de foto is Niels te zien met zijn goede vriend Richard, die mee mocht met de Opkikkerdag. ‘Normaal gesproken kletsen ze aan één stuk door als ze samen zijn. Nu zijn ze zo stil dat het ongeloofwaardig klinkt’, vertelt Reina, de moeder van Niels. ‘De vele activiteiten maken veel indruk op de jongens én op ons! Het gaat net iets beter met de gezondheid van Niels, waardoor hij ook echt van zijn Opkikkerdag kan genieten!’