Dansschool SDM op de planken in MartiniPlaza

0
2356

GRIJPSKERK/GROOTEGAST – Vrijdag 27 en zaterdag 28 juni presenteren de dansers van sport- en dansschool SDM in het MartiniPlaza theater in Groningen de familievoorstelling ‘LEEF!’.  In de voorstelling komen alle grote en kleine kwesties uit het leven voorbij.
Ieder jaar organiseert sport- en dansschool SDM – ter afsluiting van het dansseizoen- een grote eindshow voor en door haar dansleden.
Alle 800 dansers van de verschillende leslocaties doen hieraan mee. Bezoekers van de voorstelling stappen in een achtbaan en zullen kennismaken met een verscheidenheid aan -soms schrijnende en absurde- contrasten waaruit het leven bestaat. In een twee uur durende dansvoorstelling, proberen de dansers samen met het publiek hoofd- en bijzaken te onderscheiden.
De reguliere kaartverkoop (ook voor niet-leden) start donderdag 5 juni om 18.00 uur via de website: www.s-d-m.nl Kaartjes kosten 10 euro per stuk.