Expert Groendijk al twintig jaar in Zuidhorn

0
218
zuidhorn expert

ZUIDHORN – Begonnen aan de Hoofdstraat in Zuidhorn, is Expert Groendijk nu alweer sinds mei 2011 gevestigd aan de Wilhelminalaan 6 in het nieuwe winkelcentrum. Met 25 ruime parkeerplaatsen voor de deur en een parkeerkelder onder het winkelcentrum, is parkeren nooit meer een probleem. Om het 20-jarige bestaan te vieren en omdat het WK voor de deur staat, zijn er weer tal van geweldige acties. In de periode van 10 juni tot en met 1 juli zijn er grote activiteiten met geweldige prijzen. Op zaterdag 14 juni is er Expert strandbal blazen. Opgave 13.00 uur, start 14.00 uur. Op zaterdag 21 juni wasmachine schieten tussen 12.00 en 14.00 uur, waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Ook is er een kleurplatenwedstrijd waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Ook zijn er bij diverse acties extra loten verkrijgbaar, waarmee zelfs een Fiat Panda kan worden gewonnen. Tijdens de WK-actieweken zijn er prachtige WK voordeelprijzen op LCD tv’s, stereo apparatuur, wasmachines en droger, vaatwassers, koelkasten en huishoudelijke apparaten. Doordat Expert nu gevestigd is in een grotere winkel met een oppervlak van maar liefst 425 m2, kan er de nieuwste apparatuur bezichtigd worden, zoals elektronische apparatuur en huishoudelijke apparatuur, is er een enorme keus in wasautomaten, warmtepompdrogers, koelkasten en vriezers. Ook is er een ruime keuze in televisies. De medewerkers staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies en uitleg over de verschillende apparatuur. Ook is er een reparatiedienst voor verschillende apparaten. Kom gerust eens kijken bij Expert en scoor ook zo’n mooie WK aanbieding!