Feestweek Noordhorn is sportief genieten voor jong en oud!

0
146
Noordhorn filmpje feestweek

NOORDHORN – De feestweek in Noordhorn stond dit jaar in het teken van sport en spel. Afgelopen woensdag was er een gezellige spelletjesmiddag voor kinderen in de feesttent bij de Dorpstee.
De kinderen genoten met volle teugen van de verschillende spelletjes. Tijdens de feestweek was er nog veel meer te doen op het gebied van sport en spel. Dinsdag was de wedstrijd simultaandammen en klaverjassen en donderdag was er een indoor beachvolleybalwedstrijd, waar gestreden werd om de bokaal. De sportieve strijd werd afgesloten met het Rad van Fortuin. Op vrijdag werd er nog met ziel en zaligheid gestreden tijdens de voetbalwedstrijd tussen Noord-Noordhorn en Zuid-Noordhorn. Zaterdag zette feestband Maelox de tent op z’n kop. Een zeer geslaagde feestweek met een sportief tintje!

Noordhorn filmpje feestweek-3 Noordhorn filmpje feestweek-4 Noordhorn filmpje feestweek-5