Fruittuin Eastermar weer geopend

0
168
Eastermar - fruitpluktuin

EASTERMAR – De Fruittuin van Paul en Dianne Schouten bij Eastermar is weer geopend. Er wordt vanwege het warme voorjaar een goede oogst verwacht, waarbij het plukken over ongeveer een week kan beginnen. Er zijn volop groene kruisbessen die als eerste plukrijp zijn. Direct daarna volgen de zwart en rode bes. Er zijn ook witte aalbessen, die zoeter zijn dan de rode aalbes. Ook zijn er frambozen te plukken. In de tuin zijn op mooie plekjes tafels neergezet waar men kan picknicken. Op de website www.defruittuin.nl staat een fruitkalender, waarop te zien is welke vruchten plukrijp zijn. De Fruittuin is open van midden juni tot eind augustus op dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur, op zondag van 12.00 tot 17.00 uur en op maandags wisselend.