Oranjebabe juicht Oranje toe

0
203
Kollumerzwaag - Irene Hofstede

KOLLUMERZWAAG – Als het aan Irene Hofstede, finaliste voor Queen of the Benelux, ligt, winnen ‘onze’ jongens dit jaar het Wereldkampioenschap Voetbal in Brazilië. Waar de Oranjekoorts in het Streekkrant Fryslân-gebied nog een beetje aangewakkerd moet worden, heeft Irene de oranje prullaria al uit de kast gehaald. ‘Al die oranje spullen, die heb ik door de jaren heen verzameld voor Koningsdag en het EK. Vaak koop ik spullen dubbel, zodat vriendinnen er in mee kunnen delen. Alleen blijft er vaak een hoop spullen liggen, die na Koningsdag ongebruikt de kast ingaan. Nu voor deze foto én de aankomende wedstrijden van het Nederlands elftal komen die spullen weer mooi van pas!’ De eerste wedstrijd van het Nederlands elftal is komende vrijdag om 21.00 uur: Spanje – Nederland in Salvador.