Speciale WK Voetbalavond met quiz in Kornhorn

0
122

KORNHORN – Op zaterdag 14 juni draait het allemaal om het WK voetbal in ‘t Hornhuus in Kornhorn.  Het programma van deze avond bestaat uit de WK Voetbal Pubquiz, een Pre-match party met voetbalmuziek en de kraker Engeland – Italië op groot scherm. Om 21:30 uur wordt de afgetrapt met de WK Voetbal Pubquiz. Deelnemers kunnen hierin hun voetbalkennis testen en zich meten met andere voetballiefhebbers. Met vragen uit verschillende categorieën en spelrondes zijn in de WK Voetbal Pubquiz prijzen te winnen in de vorm van consumpties.

Deelname aan de quiz kan individueel, maar ook in teamverband, tot een maximum van vier deelnemers per team. Meespelen kost slechts twee euro per persoon. Voorinschrijven kan bij ‘t Hornhuus. Op de avond zelf is het mogelijk van 21:00 uur tot 21:15 uur om in te schrijven, zolang het deelnemerslimiet nog niet is bereikt. Na de pubquiz zal tegen de klok van 23:00 uur de ‘Pre-match party’ door de deejay worden verzorgd. Hierin zullen veel Engelstalige voetbalplaten te horen zijn. Dat alles in aanloop naar de nachtelijke voetbalkraker Engeland – Italië, deze wedstrijd begint om 24:00 uur.