Veel activiteiten bij zwem4daagse in zwembad Wettervlecke

0
128

SURHUISTERVEEN – Van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 juni staat in Surhuisterveen de jaarlijkse zwem4daagse in zwembad Wettervlecke op het programma.
Naast het dagelijks zwemmen van de benodigde baantjes, twintig voor de allerkleinsten en voor alle anderen veertig baantjes, is er ruimschoots tijd voor een speciaal en attractief programma naast het zwemmen.
De zwem4daagse start iedere avond om 19.05 en vanaf 19.45 is er een activiteitenprogramma, bedacht door de medewerkers van het zwembad. Dit houdt in dat het zwembad langer geopend zal zijn. Wie mee wil doen aan de zwem4daagse kan zich vanaf dinsdag 10 juni, 18.00 uur inschrijven. Voor de activiteiten inschrijven is niet nodig. Dinsdag staat als activiteit het balspringen van de lage duikplank op het programma.
Op woensdagavond wordt er het kampioenschap ‘Bommetje’ georganiseerd. Donderdagavond is er de verkiezing van ‘Miss of Mister W.W.’ van het zwembad Wettervlecke.
Na een duik of sprong van de lage of de hoge duikplank worden er door een drietal duikers met onderwatercamera een aantal foto’s gemaakt. Degene met de mooiste act zal worden uitgeroepen tot Miss of Mister W.W. Op vrijdag 13 juni wordt het hele zwembad Oranje gekleurd. Voor het Nederlands voetbalelftal start deze avond het WK in Brazilië en daar wordt op ludieke wijze op ingehaakt.
De zwem4daagse wordt namelijk afgesloten met een grote oranjedisco. Iedere bezoeker is hierbij verplicht om iets oranje gekleurds te dragen. Wie zonder Oranje item komt zal door de organisatie van schmink of oranje haarkleur worden voorzien. Deze laatste zwem4daagse avond duurt tot 21.00 uur. Wie meer wil weten over het programma, kan contact opnemen met het badpersoneel.