Vijfde competitieronde op skeelerbaan in Surhuisterveen

0
147
Surhuisterveen - jeugdskeelercompetitie

SURHUISTERVEEN – Op zaterdag 14 juni zal de vijfde competitieronde van de Van Lingen Inline Competitie worden verreden op de skeelerbaan in Surhuisterveen. Na de wedstrijd in Assen belooft het op de baan aan het Blauknopke wederom een spannende wedstrijd te worden, met een sterk veld van deelnemers uit de categorieën pupillen, cadetten en junioren. De Van Lingen Competitie is de grootste jeugdskeelercompetitie van het Noorden. Naar verwachting zullen zaterdag ruim honderd jeugdige skeelertalenten de strijd met elkaar aangaan. Het startschot voor de eerste wedstrijden wordt ‘s ochtends gelost om 10.00 uur. Skeelervereniging Surhuisterveen hoopt er als gastheer weer een gezellig en sportief evenement van te maken. Toeschouwers en supporters zijn van harte welkom. Kijk voor meer informatie over het wedstrijdprogramma: www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl