Een zonnige zomermarkt in Zonnehuis de Oostergast

0
124

ZUIDHORN – Op zaterdag 21 juni vindt er op het Dorpsplein van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn een zomermarkt plaats. Ook is het mogelijk een klassiek optreden te bezoeken. De markt is geopend van 14.00-17.30 uur. Er zijn diverse kraampjes met allerhande producten: biologische producten; tassen, portemonnees, wol; sierraden; bloemen; kleding; verse groente en fruit; zwart wit knipwerk; poppenkleren; puddingbroodjes, vers brood; kaartjes en producten gemaakt door cliënten van Zonnehuis Oostergast. Speciaal voor de kinderen is er maskers maken en grabbelen in moeders rok. Van 15.00-16.30 uur treedt het Duo Kamuz op. Heleen Pol speelt viool en Jula Zaber op de piano. Hiervoor is het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is aan te raden via tel.: 0594 508 508. Kaarten zijn E 7,50- (met koffie of thee).
Locatie: Dorpsplein Zonnehuis Oostergast, Gemmastraat 14. Bij de Eetkamer van Oranje worden pannenkoeken met ijs en lekkere aardbeiensaus geserveerd.