Feest: Kringloop bestaat één jaar en krijgt nieuwe naam

0
220
kringloop de marne

LEENS – Kringloop Leens heet tegenwoordig Kringloop De Marne. Eigenaar Graham Bolt wil zich met de naamsverandering richten op een groter gebied. “En dan is Kringloop De Marne toch passender”, legt de eigenaar van de kringloop uit. Om de naamsverandering én het 1-jarig bestaan van de winkel te vieren, was er afgelopen zaterdag een feestje in de zaak. Live muziek, hapjes en drankjes; het was een gezellig boel. Een jaar geleden opende de kringloop haar deuren. Graham: “Zoiets hadden we nog niet in de gemeente. In Winsum is er wel wat en ik geloof ook in Kollum, maar hier was nog niks, maar die behoefte was er wel. Wij zijn in dat gat gesprongen en nu een jaar later bleek dat een goede keus te zijn geweest.” Terwijl sommige kringloopwinkels een wat stoffig en muffig imago hebben, onderscheid de winkel in Leens zich juist door alles zo netjes mogelijk te presenteren. “We hebben mooie rekken waarin we alles netjes neerzetten. De zes vrijwilligers zorgen ervoor dat alles er piekfijn uitziet. We schenken gratis koffie en thee en we verkopen bovendien de lekkerste gehaktballen van Leens”, aldus Graham. Een bezoekje aan Kringloop De Marne is dus zeker de moeite waard. Adres: Valge 11 in Leens.