Ga met Avalon de Wereld Rond

0
132

ZUIDHORN – Donderdag 19 juni kunnen ouders hun kinderen weer opgeven voor de jaarlijkse spelweek in Zuidhorn. Het belooft een doldwaze week te worden want deze keer gaan de kinderen “met Avalon de Wereld Rond!”.  Kortom; 11 t/m 15 augustus mag worden gemarkeerd in de agenda. Net zoals afgelopen jaren kunnen ouders hun kinderen aanmelden via de website www.welkominzuidhorn.nl. Inschrijving zal van start gaan op 19 juni vanaf 16:00 uur. De spelweek is er voor basisschooljeugd in de leeftijdscategorie 6 t/m 12 jaar uit Zuidhorn, Noordhorn en Briltil. Ook dit jaar is er plek voor 150 kinderen. De organisatie wil graag het water op. Daarom zijn ze op zoek naar eigenaren van een bootje die hun vaartuig en vaarkunsten beschikbaar stellen op woensdag 13 augustus. Interesse of een idee? Bel dan 0594-528940 of stuur een email naar bart@swgz.nl