Garageverkoop in Harkemaster garages

0
117

HARKEMA – In Harkema wordt voor zaterdag 21 juni voor de tweede keer een garageverkoop georganiseerd. Twee jaar geleden werd er voor het eerst een grote regionale garageverkoop georganiseerd. De organisatie heeft de feedback ter harte genomen en heeft er dit keer voor gekozen de garageverkoop wat kleiner te organiseren, alleen in Harkema. Wie op zoek is naar leuke betaalbare spullen kan zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur terecht in Harkema om van garage naar garage te gaan. Inwoners van Harkema zetten voor één dag hun garagedeuren en/of oprit open voor de verkoop van nieuwe en/of tweedehands spullen. Tot nu toe zijn er negen deelnemende adressen: De Elzen 51, Fiifhûzen 14, Koetsekralen 9, Koetsekralen 16, Koetsekralen 38, Nijewei 2, Nijkamp 46, Pauloane 49 en Wopkeloane 4. De organisatie streeft er naar om maximaal vijftien deelnemers te vinden voor een leuk aanbod. Wie in Harkema woont en het leuk lijkt om deel te nemen kan contact opnemen met T. Knol tel. 0512-360810 / 06-40429551. De deelnemende adressen komen ook te staan op www.garagekoopjes.com. De organisatie van de garageverkoop heeft het streven om van de garageverkoop in Harkema een terugkerend evenement te maken dat één of twee keer per jaar terugkomt.