Jan Kuipersschool al jaren onverslagen

0
169
jan kuipersschool zwemmen

DOEZUM/GROOTEGAST – De jaarlijkse zwemwedstrijden voor  scholen zijn onlangs weer gehouden bij zwembad De Woldzoom. De deelnemende scholen waren OBS De Molenberg, CBS Jan Kuipersschool, beiden uit Grootegast, CBS ‘t Fundament uit Lutjegast, CBS De Maranatha uit Kornhorn, en CBS Remmelt Booyschool uit Doezum. Dit jaar werd het evenement voor de 22e keer georganiseerd. De wedstrijden werden georganiseerd door de Activiteiten Commissie van het zwembad. Er werd dit jaar ook weer zeer fanatiek gezwommen om een prijs in de wacht te slepen. Na afloop konden er dan ook heel wat medailles worden omgehangen. Ook dit jaar konden de scholen weer tegen elkaar strijden tijdens de estafette. Helaas konden maar drie scholen een estafetteploeg opstellen. Net als de voorgaande jaren ging de wisselbeker mee naar de Jan Kuiperschool. Voor de tweede achtereenvolgende keer mag deze school de wisselbeker houden. De Remmelt Booy School eindigde als tweede en de Maranatha mocht de derde prijs in ontvangst nemen.