Kinderactiviteiten vallen in de smaak tijdens fancy fair

0
161
Filmpje - fancy fair invicta1

KOLLUM – De activiteitencommissie van korfbalvereniging Invicta in Kollum organiseerde zaterdagochtend een fancy fair op haar sportpark. De fancy fair met rommelmarkt, waar de activiteitencommissie maandenlang spullen voor heeft verzameld, werd goed bezocht. Ook de jeugdteams van Invicta werden ingezet tijdens de fancy fair. Zij organiseerden op het veld verschillende korfbalspelletjes, lakten nagels en bakten cakejes voor de verkoop. De kinderactiviteiten vielen goed in de smaak; het springkussen was de hele dag bezet en er werden tientallen nagels gelakt. Na afloop van de fancy fair sloot de vereniging de dag en het seizoen 2013-2014 af met een gezellige barbecue.

Filmpje - fancy fair invicta2 Filmpje - fancy fair invicta3 Filmpje - fancy fair invicta4