SintJan Midzomerfeest in Kloosterburen

0
158

KLOOSTERBUREN – Voor de negende keer vindt de SintJansmarkt plaats op zaterdag 21 juni. Er is weer een keur aan kramen. Een greep uit het aanbod: textiel, plantjes, jam, sieraden, kruiden, boekbinden en meer. Na afloop is er feest met om 19.30 uur een optreden van barokensemble The Northern Consort. Speciaal voor deze gelegenheid spelen de musici de SintJanssuite. Daarna is er een pauze en vanaf 21.00u is de vloer voor DJ Ingrid Koetzier. Tot middernacht zorgt zij ervoor dat niemand stilstaat. Hiphop, house, gouwe ouwe. Uiteraard is er ook overdag genoeg vertier. Arno Staal bespeelt zijn hang, een bijzonder, relatief nieuw instrument uit Zwitserland dat betoverende klanken voortbrengt. Verder staan op het programma Hilbert Geerling met zijn goochelact ‘Nico met zijn Kliko’ en Marlijn Nijboer met haar prachtige verhalen. Kunstenaar Paul Edens brengt een aantal van zijn speelbeelden mee. Toegang is gratis. Meer informatie www.sintjankloosterburen.nl Locatie: Kloostertuin rond boerderij Oldeklooster in Kloosterburen. De markt begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur.