Veelzijdig programma tijdens Surventobrass

0
203
Surhuisterveen - surventobrass

SURHUISTERVEEN – Op zaterdag 21 juni zal voor de zesde keer het Surventobrass entertainment festival georganiseerd worden in de Flambou in Surhuisterveen. Dit brassbandfestival biedt bands de mogelijkheid om op een geheel eigen wijze, zonder verplichte werken, zichzelf te presenteren aan de toeschouwers. Zowel originele brassbandwerken als voor brassband gearrangeerde muziek zal worden gespeeld. Naast muzikaliteit wordt ook beoordeeld op programmaopbouw, presentatie en entertainment. De muziek zal worden beoordeeld door Erik Jansen, Gerard van de Kolk en Clara Rullmann. De deelnemers zijn dit jaar Amsterdambrass, Provinciale Brassband Groningen, Soli Brass uit Leeuwarden, De Bazuin A uit Oentsjerk, De Bazuin B uit Oentsjerk, Excelsior uit Ferwert, Wilhelmina uit Kollum, Constantijn Huijgens uit Appingedam, Gereformeerde Brassband Groningen en Blaast de Bazuin uit Surhuisterveen. Het festival begint om 17.45 in de Flambou. De toegang is gratis. Meer informatie op www.surventobrass.nl.