Vrijwilligers Home-Start nu zelf eens in de watten gelegd

0
174
Regio - home start vrijwilligerdag

REGIO – Alle gecertificeerde vrijwilligers van Home-Start NOF kregen vrijdag een leuke dag aangeboden door Humanitas om zelf eens verwend te worden. Startpunt van de dag was De Kruidhof in Buitenpost. Na de koffie met gebak werden eigen versierde bloempotjes gevuld met maggizaadjes en aan elkaar cadeau gegeven. Na de tuinen bewonderd te hebben vertrok het gezelschap naar Op ‘e stal in Buitenpost, waar een kookworkshop werd gegeven met streekproducten. Per tafel werd een lunch gemaakt. Het werd een geslaagde dag waarbij vrijwilligers uit vijf verschillende gemeenten bij elkaar kwamen. Kijk voor meer informatie over het vrijwilligerswerk bij Home-Start op www.home-start.nl. Foto is gemaakt door Marijke Krijgsman.