week 25 – 2014

0
184

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 17 juni tot en met 24 juni 2014:
RAM (21 mrt. t/m 21 april): Een moeilijke opgave wacht de Rammen de komende week, maar gelukkig hoeven zij deze klus niet alleen te klaren. Hulp is overal om u heen; het is wel aan u deze in te roepen als het nodig is.
STIER (22 april t/m 21 mei): De gezondheid van de Stieren is een zwak punt. Vage klachten spelen op en wie niet oppast, heeft maar zo een griepje te pakken. Oppassen geblazen dus en gezond blijven eten.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De Tweelingen maken promotie of hebben leuke meevaller in het verschiet. Positieve ontwikkelingen alom voor u, maar vooral ook loon naar werken, want u heeft er hard aan moeten trekken de laatste tijd.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): De scherpte is ver te zoeken bij de Kreeften en daarom wil er nogal wat in de soep lopen komende week. Uw concentratieproblemen worden pas na het weekend opgelost, als u de hoognodige rust heeft kunnen pakken.
LEEUW (23juli t/m 23 aug):  U bent zoekende naar een luisterend oor en dat is momenteel niet makkelijk te vinden. U wijt het aan de drukte van anderen, maar wees eens eerlijk Leeuw, misschien moet u ook wel duidelijker zijn zelf.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Uw liefdesleven neemt een onverwachte wending. Er duikt iemand op van wie u lange tijd niks gehoord heeft, maar met wie de klik nog altijd groot is. En dan kan er zomaar vuurwerk ontstaan.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Wanneer u kritiek heeft op een ander, probeer dit dan op de juiste manier te verpakken. Met duidelijke woorden bereikt u niks meer dan een ander in het harnas te jagen en is de zo gewenste vooruitgang verder weg dan ooit.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De laatste tijd heeft u het druk gehad en dan vooral met uzelf. Het is de hoogste tijd familiebanden weer aan te halen en vrienden eens goed uw waardering te laten blijken.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Vertrouwen is een thema dat de komende week telkens weer naar voren komt in het leven van de Boogschutters. Het is aan u te bepalen wat vertrouwen voor u betekent en hoe u daar zelf invulling aan geeft.
STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Het valt u zwaar de woorden van anderen naast u neer te leggen. Hoewel kritiek opbouwend bedoelt is, lukt het u niet dit positief op te pakken en verzandt u deze week in neerslachtige buien.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Hoewel u zelf het gevoel heeft in rustiger vaarwater belandt te zijn qua liefdesleven, komt er iemand in uw leven die dat volledig op zijn kop zal zetten.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het is wijsheid de komende week niet van de gebaande paden af te wijken. Abrupte veranderingen pakken rampzalig uit en besluiten moeten niet lichtzinnig genomen worden, beste Vissen.