Zorgboerderij de Weide Blik Aduard bestaat tien jaar

0
135

ADUARD – Het tienjarig bestaan van de Weide Blik Aduard wordt op zaterdag 21 juni gevierd tijdens de open dag. Op die dag kan met van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen op het biologische boerenerf. Bij De Weide Blik krijgen mensen met een psychische hulpvraag, een verstandelijke beperking en mensen met een burn-out een dagbesteding of begeleide (werk)plek in de veehouderij, tuinderij, houtwerkplaats of kantine. Kindertheater Marikesj speelt van 11:00 tot 12:00 uur, Live muziek (13:00-16:00 uur),  door het duo Marita Rust & Steef Gerritse, Folklorion, rondleidingen, workshops wol vilten en trommelen, kinderactiviteiten zoals schminken, melkpakportemonnee maken, grabbelton, zelf boter maken, diverse stands o.a. van de melkfabriek Zuiver Zuivel, proeverijen, verkoop van eigen producten, terras met hapjes en drankjes. Adres: Friesestraatweg 15, Aduard. Tel: 050-4031540. Voor meer informatie: www.zorgboerderijdeweideblik.nl